Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Hotel Villan i Göteborg blir BW Premier Collection

Den 1 juni ansluter sig Hotel Villan till Best Western Hotels & Resorts mest exklusiva varumärke - BW Premier Collection. I och med det får kedjan sitt åttonde BW Premier Collection hotell i Skandinavien.

Hotellet som har anor från 1916, är beläget i Västra Eriksberg med utsikt över Göteborgs inlopp, erbjuder 26 exklusivt inredda rum, konferensmöjligheter och restaurang. Restaurangen Disponenten Kök & Vinbar bjuder på svenska rätter med kontinentala influenser och ett brett sortiment av kvalitetsviner.

-Vi ser fram emot att bli en del av BW Premier Collection säger Per och Susanne Mattelin, ägare till Hotel Villan. För oss är det viktigt att kunna behålla hotellets personliga och unika stil samtidigt som vi ser fram emot att få stöd inom områden som försäljning, marknadsföring och distribution och BW Premier Collection är det perfekta alternativet för detta.

-Vi är väldigt glada att Hotel Villan valt BW Premier Collection. Hotellet håller en väldigt hög nivå och erbjuder verkligen gästerna en unik och personlig upplevelse och är en perfekt representant för BW Premier Collection säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts.

BW Premier Collection är noga utvalda hotell av hög kvalitet. Hotellen i kollektionen lägger stort fokus på design och har en unik och personlig karaktär.

För mer information kontakta:

Per Mattelin
Hotel Villan
E-post: info@hotelvillan.com
Tel: 031-725 77 77

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts
E-post: johan.michelson@bestwestern.se
Tel: 073-514 39 01

Ämnen

Taggar

Regioner


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige och Danmark på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 100 Best Western hotell i ett 100-tal länder.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36