Gå direkt till innehåll
Hotell Heden i Göteborg blir del av BWH Hotels

Pressmeddelande -

Hotell Heden i Göteborg blir del av BWH Hotels

Hotell Heden blir i december nytt medlemshotell hos BWH Hotels och då under varumärket BW Signature Collection.

Med sitt strategiska läge i centrala Göteborg, hotellets familjära service och härliga atmosfär, är det ett uppskattat tillskott för hotellgruppen.

”Vi är väldigt glada över att Ekman Hotels har valt oss som hotellpartner. Deras framåtlutade entreprenörskap och nivå av service och värdskap fyller på vår starka portfölj av hotell i Göteborg.” Säger Johan Michelson, VD på BWH Hotels.

Hotell Heden togs över av Ekman Hotels i juni 2022, som även förvärvade The Vault Hotel i Helsingborg tidigare i år. The Vault är också en del av BWH Hotels under varumärket WorldHotels Crafted.

”Vi är otroligt stolta över vårt Hotell Heden och ser nu fram emot att ta nästa steg i utvecklingen tillsammans med BWH Hotels,” säger Ekman Hotels VD och ägare Patrik Ekman. BWH Hotels som partner gör oss starkare som hotell men också att vi fortsätter utveckla det familjära och personliga värdskapet på Hotell Heden.” fortsätter Patrik.

Hotell Heden är en oas mitt i storstadsvimlet beläget vid Hedens lummigaste hörn. Med bekväma hotellrum, mysiga innergårdar och på promenadavstånd till Liseberg och Göteborgs centrum är det här boendet för både familjen, kompisgänget, affärsresenärer såväl som för grupper. Hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Utöver mysiga och praktiskt inredda rum erbjuder hotellet flexibla konferensmöjligheter.

Ekman Hotels driver 9 hotell runt om i Sverige varav The Vault, WorldHotels Crafted och Hotell Heden, BW Signature Collection ingår i BWH Hotels.

För ytterligare information, kontakta:

Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

’Patrik Ekman, ägare av Ekman Hotels
E-post: patrik@ekmanhotels.se
Tel: +46 704 93 99 46

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 300 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36