Gå direkt till innehåll
Lobby Best Western Plus Skogshöjd
Lobby Best Western Plus Skogshöjd

Pressmeddelande -

Hotell i centrala Södertälje blir Best Western Plus. Ytterligare ett tillskott i BWH Hotels portfölj.

BWH Hotels är glada att meddela att Hotell Skogshöjd i centrala Södertälje nu blir Best Western Plus Skogshöjd. Hotellet är beläget ett stenkast från Torekällbergets friluftsmuseum och erbjuder en perfekt miljö för affärsresenärer, familjer och alla som söker en god natts sömn i Södertäljeområdet.

Best Western Plus Skogshöjd är både en utmärkt plats att bo på och att träffas på med många inbjudande sociala ytor. Med sina sex våningar rymmer hotellet 225 rum i olika kategorier, från singelrum till rymliga familjerum. För avkoppling och träning finns en relaxavdelning med en pool, jacuzzi, bastu och ett välutrustat gym tillgängligt för hotellets gäster.

Önskar man att hålla konferens finns här hela 23 mötesrum med kapacitet för upp till 360 personer.

"Vi är stolta över att introducera Best Western Plus Skogshöjd i Södertälje. Med en mängd faciliteter kommer hotellet att tilltala flertalet resenärssegment som besöker området.” Säger Andreas Gottlieb, Chief Growth Officer BWH Hotels Scandinavia

Genom att kontinuerligt modernisera inredning, teknik och faciliteter strävar Best Western Plus Skogshöjd efter att hålla sig uppdaterade när det gäller trender och behov inom hotellbranschen för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse för sina gäster.

Kontakt:

Andreas Gottlieb, Chief Growth Officer BWH Hotels Skandinavien
E-post andreas.gottlieb@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 73514 50 30

Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 300 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36