Gå direkt till innehåll
Hotell Nordic Lund - dubbelrum
Hotell Nordic Lund - dubbelrum

Pressmeddelande -

Hotell Nordic Lund – ny medlem i Best Western Hotels & Resorts

Hotell Nordic Lund slog upp sina dörrar 2015 och har på kort tid blivit ett av Lunds mest uppskattade hotell med toppbetyg från resenärerna. Hotellet blir Best Western Hotell Nordic Lund den 1 oktober 2017.


Hotellet är beläget i centrala Lund och har 50 personliga rum av mycket hög kvalitet. De äldsta delarna av hotellet är från 1790 och har kompletterats med en helt ny byggnad. Samtliga rum är utrustade med luftkonditionering, modern teknik och ett pentry.

- Det kändes naturligt för oss att bli medlemmar i Best Western säger Rodrigo Sanchez, en av tre delägare till hotellet. Att kunna erbjuda gästerna ett personligt och individuellt hotell och samtidigt vara med i en av världens största hotellkedjor känns helt rätt för vår del.

- Det gläder oss att Hotell Nordic Lund har valt att bli medlemmar hos oss säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts. Hotellet är fantastiskt och kombinerar charmen hos en äldre fastighet med uppdaterad design och teknik, fortsätter han.

För ytterligare information kontakta:

Rodrigo Sanchez
Hotell Nordic Lund
Epost: rondrigo.sanchez@nordiclund.se
Tel: 046-378 00 72

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts
E-post: johan.michelson@bestwestern.se
Tel: 073-514 39 01

Ämnen

Taggar

Regions


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 130 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 10 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material