Gå direkt till innehåll
Vi är övertygade att JA Hotel i sin nya regi med en familj som brinner för värdskap kommer att göra succé - både hos hotellgäster och Karlskronaborna”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien.
Vi är övertygade att JA Hotel i sin nya regi med en familj som brinner för värdskap kommer att göra succé - både hos hotellgäster och Karlskronaborna”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien.

Pressmeddelande -

Karlskronas nya vardagsrum, JA Hotel, väljer BWH Hotels

BWH Hotels senaste tillskott i Karlskrona, JA Hotel, bjuder på härlig stadshotellkänsla, nyrenoverade rum och ett fantastiskt läge.

Efter en omfattande renovering och med familjen Holgersson som ny ägare, presenteras nu JA Hotel som nytt medlemshotell hos BWH Hotels. Med sitt fantastiska läge mitt i Karlskrona, hotellets familjära service och härliga atmosfär, är det ett uppskattat tillskott för hotellgruppen.

”Vi är glada att familjen Holgersson har valt oss som hotellpartner. Deras entreprenörskap och genuina erfarenhet av att driva hotell är värdefullt för oss, och är ett fint exempel på vår modell med olika, privat – och familjeägda hotell. Vi är övertygade att JA Hotel i sin nya regi med en familj som brinner för värdskap kommer att göra succé - både hos hotellgäster och Karlskronaborna”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien.

Planerna för att ytterligare utveckla JA Hotel är i full gång med bland annat ett nytt koncept för restaurangen som kommer ha öppet från tidig morgon till sen kväll. Även ett utökat utbud med afterwork, livemusik och julbord är bara några av sakerna som väntar Karlskronaborna. Redan under juni månad kommer en ny uteservering att öppna, dit alla är välkomna.

” Ett stadshotell har varit högt på vår önskelista och JA Hotel är en fantastisk produkt som vi haft ögonen på i flera år. Att få ta över den kunniga personalen är ett stort plus för oss och verksamheten och vi kommer tillsammans med dem att utveckla hotellet ytterligare. Här ska alla känna sig välkomna, inte bara de gäster som bor eller konfererar hos oss. Det ska bli Karlskronas nya vardagsrum”, säger Johan Holgersson, ägare Best Western Plus JA Hotel.

Hotellet rymmer 109 snyggt inredda rum med allt från singelrum till familjerum och en lyxig svit. Hotellets restaurang JA Bistro & Bar lockar till härliga middagar eller avslappnat barhäng. För de som önskar att hålla möte erbjuds fullt utrustade konferensrum med plats för upp till 80 personer.

Familjen Holgersson driver även Best Western Hotell Karlshamn Spa & Relax.

JA Hotel ingår i kategorin Best Western Plus och är hotellgruppens andra hotell i Karlskrona.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Johan Holgersson, ägare Best Western Plus JA Hotel
E-post: Johan.holgersson@bestwesternkarlshamn.se
Tel: +46 (0) 454 58 87 00

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotel Group

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36