Gå direkt till innehåll
Läcker design och italienska influenser på nyöppnade Best Western Plus Kungens Kurva

Pressmeddelande -

Läcker design och italienska influenser på nyöppnade Best Western Plus Kungens Kurva

I början av november slog Best Western Plus Kungens Kurva upp portarna till ett helt nytt hotell med ett italienskt koncept i en varm och inbjudande miljö.

I Kungens Kurva, ett av Stockholms mest expanderande områden, har nu fyrstjärniga Best Western Plus Kungens Kurva öppnat. Efter en tids planerande och byggande och med ledord som mysigt, glädjefyllt och nära, är hotellet nu redo att välkomna sina hotellgäster.

Hotellets inredningsdesign är inspirerad av den vackra fasaden med behagliga inslag av grönt och burgundy där betong blandas med varmare träslag och mjuka toner av sten och marmor. Helheten har en industriell känsla där tankarna går mot Italien med starka färger som samsas med strikt metall, mässing och geometriska mönster.

De 91 snyggt inredda rummen erbjuder allt från välkomnande dubbelrum till ett flertal trivsamma familjerum, alla med exklusiva sängar. Vill man bo lite extra lyxigt, bokar man sviten som är inredd med läcker fondtapet, stor soffgrupp i sammet, tv och skrivbord samt badrum med dusch och badkar.

I hotellets hjärta, italienska restaurangen Veroni, serveras både lunch och middag där bland annat nybakade pizzor och pastarätter står på menyn. Här erbjuds även en härlig frukostbuffé och för att starta dagen på bästa italienska vis kan gästerna njuta av hotellets egenkomponerade frukostpizza. Matsalen har en härlig atmosfär och vill man ha ännu mer känsla av Italien äter man, eller tar ett glas, på den läckra piazzan när vädret tillåter.

För de som önskar att röra på sig eller bara njuta lite extra under sin hotellvistelse finns ett välutrustat gym och relaxavdelning med bastu samt ett spabad utomhus. Även två nya pooler kommer att byggas på hotellets tak och står klara under våren 2024.

Best Western Plus Kungens Kurva ingår i BWH Hotels och drivs av hotelloperatören Got City Center Hotels. Got City Center Hotels är ett familjeföretag som har utvecklat sin verksamhet i över 20 år och driver idag 9 hotellverksamheter. Av de nuvarande hotellen ingår 6 av dem i BWH Hotels samtidigt som resterande verksamheter i företaget är fristående.

Besök hotellet på: Best Western Plus Kungens Kurva | Best Western

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Scandinavia
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Henric Hannerfalk, VD GCCH
E-post: henric@gcch.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36