Gå direkt till innehåll
Med pop-up hotell i Almedalen vill Best Western lyfta fram det personliga

Pressmeddelande -

Med pop-up hotell i Almedalen vill Best Western lyfta fram det personliga

För att möta den stora efterfrågan på boende under Almedalsveckan öppnar Best Western Hotels Sveriges tre första pop up-hotell i centrala Visby. Hotellen som poppar är i grunden privatpersoners lägenheter som fått en hotellinspirerad makeover och service. Med konceptet vill Best Western belysa att kedjans hotell, som är privatägda, är olika och personliga.

Under Almedalsveckan lanserar Best Western Hotels ett nytt hotellkoncept. Best Western Pop-Up, udda boenden som poppar upp under en kortare period, blir Sveriges första pop up-hotell.

–  Precis som alla hotell inom Best Western är pop up-hotellen personliga med en egen stil. Med de tillfälliga pop up-hotellen vill vi erbjuda ett boendealternativ under Almedalsveckan och samtidigt påvisa det som Best Western står för – nämligen personliga hotell med omtanke och kvalitet, säger Tommy Evin, marknadschef på Best Western Hotels.

Poppar upp på centrala platser i Visby
Totalt öppnas tre tillfälliga pop up-hotell i centrala Visby under Almedalsveckan(29 juni till 6 juli).  Hotellen är i grunden privatpersoners lägenheter med centrala lägen. För att få den rätta hotellkänslan står Best Western Hotels för hotellstyling med frasiga sängkläder, hygienartiklar och service som daglig städning och hotellfrukost som levereras till dörren varje morgon. Pop up-hotellen kostar mellan 1000-2500 kronor per natt och rum och intäkterna tillfaller privatuthyraren.

Bakom konceptet står PR-byrån Rippler.

Är du intresserad av att hyra något av Best Westerns pop up-hotell?
Anmäl ditt intresse på: event@bestwestern.se

För ytterligare information kontakta:
Tommy Evin, Marknadschef Best Western Hotels
Tfn: +46 735 14 39 13 E-mail: tommy.evin@bestwestern.se


Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 83 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36