Gå direkt till innehåll
En bild från matsalen på Mjölby Stadshotell
En bild från matsalen på Mjölby Stadshotell

Pressmeddelande -

Mjölby Stadshotell ny familjemedlem i Best Western Hotels & Resorts

Mjölby Stadshotell ansluter sig till Best Western Hotels & Resorts under varumärket Sure Hotel Collection, som präglas av charmiga boenden i en färgstark miljö. Med nytillskottet stärker hotellkedjan sin position i Östergötland.

För 135 år sedan när järnvägen kom till Mjölby insåg staden behovet av ett hotell. Kort därefter öppnades Mjölby Stadshotell – en byggnad med historia belägen mittemot järnvägsstationen. Än idag ligger Mjölby Stadshotell på samma plats och är en viktig knutpunkt med närhet till Linköping, Vadstena, Mantorp Park och andra välbesökta destinationer i regionen.

- Vår ambition är att vara förstahandsvalet för alla som behöver ett boende i Mjölby med omnejd. Vi ser fram emot att dela erfarenheter med övriga medlemshotell och tillsammans utveckla vårt erbjudande inom service, kvalitet och miljö, säger Markus Höglund, vd på Mjölby Stadshotell.

Mjölby Stadshotell har 73 rum, möteslokaler, gym och bastu. Under måndag till fredag serveras lunchbuffé i samarbete med flera lokala lantbruk och livsmedelsproducenter. Vardagskvällarnas after work-erbjudande har gjort hotellet till en naturlig mötesplats för såväl Mjölby-bor som hotellgäster.

- Hotell som Mjölby Stadshotell förkroppsligar mycket av det som Best Western Hotels & Resorts står för; det personliga i kombination med ett stort lokalt engagemang. Vi är jätteglada över att välkomna Mjölby Stadshotell till Best Western-familjen och därmed stärka vårt erbjudande av unika hotell i regionen, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

För mer information kontakta:

Markus Höglund, vd Mjölby Stadshotell
Telefon: + 46 705 085 646
E-post: markus@mjolbystadshotell.se


Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts
Telefon: + 46 735 143 901
E-post:johan.michelson@bestwestern.se

Ämnen

Taggar

Regioner


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 200 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 150 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36