Gå direkt till innehåll
Njut av höstlov med familjen och passa på att utforska Skandinavien

Pressmeddelande -

Njut av höstlov med familjen och passa på att utforska Skandinavien

Höstlovet är ett perfekt tillfälle att njuta med familjen och vill man resa behöver det inte betyda att korsa Atlanten. Best Western Hotels & Resorts erbjuder många skandinaviska hotell och destinationer som gör familjevistelsen lite extra härlig med allt ifrån lekhörnor och gamingrum till roliga utflykter och spännande sevärdheter.


Danmark

Best Western Hotel Eyde Herning bor man i hjärtat av Jylland och med närhet till en mängd aktiviteter för hela familjen. Nöjescenter, zoo, museum och ett populärt badhus är bara ett par för att nämna några. Hotellet erbjuder mysiga rum och på restaurangen Sankt Jørgen serveras traditionella danska rätter av de bästa råvarorna. Hotell - Hotel Eyde - Herning - Danmark (bestwestern.se)

Best Western Plus Hotel Svendborg är vägen till en utmärkt vistelse i pärlan på södra Fyn med attraktioner såsom Naturama, Valdemar Slott och Egeskov slott. Här bor man i bekväma familjerum, äter franskinspirerad mat i hotellets restaurang Krinsen och spelar en omgång biljard eller bordsfotboll i relaxavdelningen. Hotell - Hotel Svendborg - Svendborg - Danmark (bestwestern.se)

Norge

Best Western Plus Gyldenløve Hotell i Kongsberg är en utmärkt utgångspunkt för stora och små upplevelser. Här finns bland annat fina cykelvägar i skog och mark, spännande tågtur i silvergruvorna och fartfylld gokart. På hotellet sover man gott i nyrenoverade rum, äter läckra säsongsbetonade rätter i restaurangen och njuter av den historiska atmosfären. Hotell i Kongsberg | Bo på Best Western Plus Gyldenlove Hotell

Best Western Plus Hotel Bakeriet är ett före detta bageri beläget mitt i centrala Trondheim. Här besöker man Nidarosdomen, strosar runt i charmiga Bakklandet och njuter av stadens gastronomiska utbud. Hotellet är charmigt och familjärt med mysiga rum och en gedigen frukostbuffé. Har man en fyrbent familjemedlem som vill åka med är den också välkommen. Best Western Plus Hotel Bakeriet

Sverige

Best Western Malmö Arena Hotel bor hela familjen bekvämt i något av deras fina familjerum. Här finns ett nytt fantasieggande lekrum inrett direkt från kulturhuset Funnys värld, där man kan rita, leka, läsa och pyssla. Hotellets härliga frukostbuffé är en perfekt start på dagen innan man ger sig ut för att utforska Malmös alla sevärdheter. Hotell - Malmö Arena Hotel - Malmö - Sverige (bestwestern.se)

Best Western Princess Hotell ligger mitt i centrala Norrköping och erbjuder mysiga familjerum, en rejäl frukostbuffé och ett lekrum för de lite mindre barnen. Utbudet av roliga saker att göra är stort! Kolmården ligger bara en halvtimme bort med bil och här finns även Busfabriken – Europas största inomhuslekland och trampolinpark. Hotell i Norrköping | Bo på Best Western Princess Hotel

För mer information vänligen kontakta:
Presskontakt Lisen Lundgren
lisen@thenetworksociety.se
+46 70 974 40 60

Ämnen

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36