Gå direkt till innehåll
Norge får sitt första Best Breakfast by Tina hotell

Pressmeddelande -

Norge får sitt första Best Breakfast by Tina hotell

Best Western LetoHallen i Dal/Eidsvoll blev först ut bland de norska Best Western hotellen att få sin frukost certifierad enligt Best Breakfast by Tina konceptet. På Best Western hotellen i Sverige har frukostkonceptet, som tagits fram av Tina Nordström och hennes kollega Benny Cederberg, funnits sedan 2014.

I tillägg till det vanliga sortimentet på frukostbuffén presenteras nya spännande produkter, unika för Best Breakfast by Tina. Det är både färdiga rätter och förslag på råvaror som gästen kan kombinera efter egen smak. På buffén finns även lokalproducerade produkter och man lägger stor vikt vid hur frukosten presenteras. Grundkonceptet för Best Breakfast by Tina ger utrymme för hotellen att sätta sin personliga prägel på hotellfrukosten, samtidigt som signaturrätterna och presentationen ger gästerna en komplett frukostupplevelse.

-Vi var på utbildning i Stockholm i november, säger Christer Johansen, restaurangchef på Best Western LetoHallen Hotel, där fick vi se och smaka på frukosten medan Tina och Benny presenterade teorin bakom konceptet.

-Det var väldigt inspirerande att uppleva deras engagemang och se hur enkelt det här kunde göras i praktiken, fortsätter Silje Nilssen Lehre, kökschef. Vi påbörjade föreberedelserna strax efter jul och det känns väldigt roligt att vara det första norska Best Western hotellet som är certifierat.

"Vi har sett fram emot att lansera Best Breakfast by Tina i Norge, säger Hege Ramm, Country Manager Norway. Vi vet att gästerna värdesätter en god frukost och nu har våra hotell fått ett inspirerande innehållsrikt koncept som lägger vikt både på innehåll och presentation. Det blir väldigt spännande att se responsen från våra gäster efterhand som resten av de norska hotellen blir certifierade under våren.

För mer information kontakta:

Trond Ola Rynning, Hotelldirektør
Best Western LetoHallen Hotel
Tfn: +47 928 01 614
trond-ola@letohallen.no

Hege Ramm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Tfn: +47 920 23 490
hege.ramm@bestwestern.no

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36