Gå direkt till innehåll
Blivande Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg
Blivande Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg

Pressmeddelande -

Novotel Göteborg blir Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg

Best Western Hotels & Resorts stärker sin position i Göteborg när Novotel Göteborg går med i kedjan den 1 januari 2017. I samband med inträdet byter hotellet namn till Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg.

Novotel Göteborg är ett fyrstjärnigt fullservicehotell beläget vid Göteborgs hamninlopp i det trendiga området Klippan. Klippan är ett framåtskridande område med stor mångfald. Här finns en mix av gamla och nybyggda bostäder, restauranger, caféer, hotell, kontor och företagslokaler. Många konstnärer och kreativa personer verkar och hämtar inspiration i Klippans omgivningar.

I det som förr var Carnegies gamla porterbryggeri finns idag 151 gästrum, elva konferenslokaler, wellness-avdelning, bar, restaurang och terrass med havsutsikt.

- Vi valde Best Western för att ta del av deras kommersiella styrka samtidigt som det ger oss möjligheter att vidareutveckla hotellets koncept och unika identitet säger Jerker Dellblad, VD för Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg.

- Göteborg är en av Skandinaviens viktigaste destinationer och Hotel Waterfront Göteborg blir ett mycket värdefullt tillskott för oss. Hotellets höga kvalitet, historia och koncept gör det till en väldigt god representant för Best Western Plus säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts.

För mer information kontakta:

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: 0735-14 39 01
Epost: johan.michelson@bestwestern.se

Jerker Dellblad, VD
Hotel Waterfront Göteborg
Telefon: 0706-93 04 66
Epost: gm@novotel.se

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36