Gå direkt till innehåll
Med ett kreativt driv, stora ambitioner och fokus på att lyfta WorldHotels Crafted har nu Victor Apelgren tillträtt den nya rollen som Brand Manager.
Med ett kreativt driv, stora ambitioner och fokus på att lyfta WorldHotels Crafted har nu Victor Apelgren tillträtt den nya rollen som Brand Manager.

Pressmeddelande -

Ny Brand Manager till WorldHotels Crafted.

Som en del av sin satsning på WorldHotels Crafted stärker man nu upp teamet med Victor Apelgren i nya rollen som Brand Manager.

Med ett kreativt driv, stora ambitioner och fokus på att lyfta WorldHotels Crafted har nu Victor Apelgren tillträtt den nya rollen som Brand Manager. Victor har många års erfarenhet från besöksnäringen och ser fram emot att få skapa unika och minnesvärda upplevelser för hotellen.

Jag ser fram emot att använda den mångsidiga bakgrund jag byggt upp för att fortsätta stärka varumärket WorldHotels Crafted och driva våra ambitioner framåt. Det är en imponerande samling hotell vi har och jag är övertygad om att vårt team tillsammans med dem kommer att kunna leverera upplevelser som överträffar förväntningarna hos våra gäster”, säger Victor Apelgren, Brand Manager WorldHotels Crafted Skandinavien.

Syftet med den nya rollen är att stärka WorldHotels Crafted i Skandinavien, främst genom att skapa inspirerande innehåll för att kunna erbjuda gästerna ännu fler minnesvärda upplevelser samt öka antalet hotell i kollektionen.

På BWH Hotels ser man Victors roll som ett perfekt tillskott för att ta varumärket framåt.

Victor är klockren som Brand Manager för våra Crafted-hotell. Hotellen har ett enormt engagemang och driv och genom satsningen med den nya rollen har vi möjlighet att dels lyfta våra befintliga hotell, dels väcka intresse kring Crafted hos andra hotell. Precis som hotellen, är Victor full av energi och kreativitet, och vi är övertygade att vi har en fartfylld tid med massor av spännande aktiviteter framför oss”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien.

WorldHotels Crafted är för gästen som älskar kreativitet och som söker upplevelser utöver det vanliga. Gemensamt för Crafted-hotellen är att ett koncept, tema eller en historia ligger till grund för hotellets idé. Här möts man av genomtänkta inslag i både helhet och detalj, i form av bland annat spännande design, konst, musik och gastronomi.

I WorldHotels Crafted ingår: The Vault Hotel, NOFO Hotel, Hotel Frantz, Hotel Ruth, Hotel Kung Carl och The Winery Hotel i Sverige, samt Bergen Harbour Hotel i Norge. Utanför Skandinavien ingår bland annat hotellikoner som Eden Roc i Miami och ACME Hotel i Chicago.

För WorldHotels Crafted besök: https://bwhhotelgroup.se/worldhotels-crafted-collection

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36