Gå direkt till innehåll
Jag är övertygad om att både Kristina och Andreas kommer vara starkt bidragande till vår positiva utveckling i framtiden, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotel Group.
Jag är övertygad om att både Kristina och Andreas kommer vara starkt bidragande till vår positiva utveckling i framtiden, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotel Group.

Pressmeddelande -

Ny Chief Growth Officer och Director of Sales för BWH Hotel Group

BWH Hotel Group har vuxit kraftigt de senaste åren och har idag 160 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Ambitionen är att fortsätta växa, framförallt i Norge och Danmark.

För att säkerställa högsta möjliga värde till hotellen och samtidigt fortsätta att växa har Andreas Gottlieb utsetts till Chief Growth Officer. Rollen innebär ett övergripande ansvar för kedjans hotellportfölj, såväl existerande som nya hotell.

I samband med att Andreas tillträder sin nya roll kommer Kristina Långström ta över rollen som Director of Sales. Kristina har lång erfarenhet av försäljningsarbete i ledande roller från bland annat American Express och First Hotels och har varit en viktig del i BWH Hotel Groups framgångsrika försäljningsarbete de senaste åren. De båda tillträder sina nya tjänster den 1 oktober.

- Jag är övertygad om att både Kristina och Andreas kommer vara starkt bidragande till vår positiva utveckling i framtiden, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotel Group.

Ämnen

Taggar


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material