Gå direkt till innehåll
Ny försäljningsansvarig för fritidssegmentet till Best Western Scandinavia.

Pressmeddelande -

Ny försäljningsansvarig för fritidssegmentet till Best Western Scandinavia.

Carl Langstrand börjar som ny försäljningsansvarig för fritidssegmentet på Best Western Scandinavia den 1 februari 2015. Carl kommer att vara ansvarig för avtal och försäljning mot turoperatörer och fritidsorganisatörer för alla Best Western hotell i Skandinavien.

Carl har en lång karriär från Tumlare Corporation, en av Norges största turoperatörer med över 30 kontor världen över. Hans erfarenhet täcker alla områden inom turproduktion, drift och försäljning. Under de senaste 14 åren har Carl varit försäljningschef för Norge med ansvar för att skapa avtal med hotellkedjor och individuella hotell i Norge samt planering och drift av utbildningsresor för utländska kunder och egen säljpersonal.

Best Western kommer nu att fokusera på fritidssegmentet för alla sina hotell i Skandinavien och Carl kommer definitivt att bidra till vår framgång inom detta område.

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka, CEO

Best Western Scandinavia

Telefon: +46 735-14 39 00

Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Hege Ramm, Country Manager Norge
Best Western Scandinavia 
Telefon: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.no

Ämnen

Taggar


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en medlemsorganisation med 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36