Gå direkt till innehåll
Andreas Gottlieb, ny Försäljningsdirektör för Best Western, Skandinavien
Andreas Gottlieb, ny Försäljningsdirektör för Best Western, Skandinavien

Pressmeddelande -

Ny försäljningsdirektör för Best Western, Skandinavien

Andreas Gottlieb har utsetts till ny Försäljningsdirektör för Best Western, Skandinavien. Andreas kommer närmast från rollen som Försäljningschef för Scandic i Stockholmsregionen där han bland annat har ansvarat för försäljningsarbetet för ett antal av kedjans hotell som Scandic Grand Central, Scandic Continental och Haymarket by Scandic. Andreas har haft flera ledande roller inom försäljning, dels på Scandic men även inom Strömma och Marriott.

-Vi är oerhört glada över att kunnat knyta Andreas till Best Western säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western. Andreas är i mina ögon en av de absolut bästa i vår bransch inom försäljning och kommer bidra till att ytterligare flytta fram våra positioner.

-Jag ser verkligen fram emot att börja på Best Western säger Andreas Gottlieb. Jag tycker kedjan har utvecklats på ett väldigt positivt sätt de senaste åren och ser fram emot att med att bidra till fortsatta framgångar i framtiden.

För mer information kontakta:

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: 0735-14 39 01
E-post: johan.michelson@bestwestern.se

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige och Danmark på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 100 Best Western hotell i ett 100-tal länder.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36