Gå direkt till innehåll
TEN HOTELs koncept erbjuder ett prisvärt premiumboende och bygger på en mix av digitaliserad och personlig service med hållbara material, hållbar design och miljövänlig teknik.
TEN HOTELs koncept erbjuder ett prisvärt premiumboende och bygger på en mix av digitaliserad och personlig service med hållbara material, hållbar design och miljövänlig teknik.

Pressmeddelande -

Nyöppnade TEN HOTEL väljer BWH Hotel Group som hotellpartner

Med 10 minuter till Arlanda och 20 minuter till Stockholm City öppnade det nya hotellkonceptet TEN HOTEL sitt första hotell i Upplands Väsby i våras. Nu blir de en del av BWH Hotel Group i varumärkesgruppen BW Signature Collection.

I april förra året öppnade TEN HOTEL i Upplands Väsby upp av grundarna Joakim Gip och Stefan Wahlén med fokus på träning, sport och hälsa för medvetna och aktiva resenärer. Med ett affärstänk sett ur ett konsumentperspektiv snarare än ett traditionellt hotellperspektiv har man skapat ett nytt koncept i hotellbranschen, där valet av rätt hotellpartner har varit viktigt.

”Vi är väldigt nöjda med att vi nu kommer att ingå i BWH Hotel Group. De hjälper oss att skapa större kännedom om vårt hotell samtidigt som vi kan erbjuda våra gäster ett värdefullt lojalitetsprogram med Best Western Rewards. Vi kommer fortsätta utveckla vår produkt TEN HOTEL med fokus kring sport & hälsa drivet av vårt premiumgym och samarbeten med de bästa sportanläggningarna i vår närhet”, säger Stefan Wahlén, medgrundare Ten Hotel.

TEN HOTELs koncept erbjuder ett prisvärt premiumboende och bygger på en mix av digitaliserad och personlig service med hållbara material, hållbar design och miljövänlig teknik. På hotellet ryms 194 rum vilka har byggts som moduler i en fabrik i Kungsör för att sedan monteras på plats, en kostnadseffektiv byggteknik som gör att man kan hålla kostnaderna nere. Bakom produktionen står byggbolaget Junior Living i samarbete med Andreas Martin-Löf Arkitekter.

Rummen är utrustade med balkong, snabbt wifi, individuella klimatanläggningar samt sängar av hög kvalitet. Här finns även studios med mindre kök samt Connecting Office-rum om man vill ha ett eget kontor i anslutning till sovrummet.

För gästerna finns många möjligheter till träning under vistelsen. Hotellet erbjuder ett stort, toppmodernt gym med bastu och intill hotellet ligger ett av Stockholms största padelcenter. I närområdet finns även en upplyst löparslinga samt flera golf-och tennisbanor.

Om man vill arbeta erbjuder hotellet en mängd olika ytor beroende på gästens behov. Här finns bland annat en stor öppen loungeyta med storbildsskärm för presentationer eller mingel, små avskilda arbetsplatser samt ett konferensrum för upp till 25 personer.

På hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag och i caféet erbjuds enklare rätter, snacks och dryck dygnet runt.

”Hotellkonceptet TEN HOTEL är en otroligt spännande satsning och vi är stolta att få arbeta med riktiga superentreprenörer som Joakim och Stefan. De har ett enormt driv och har med både själ och kämparanda styrt arbetet med utvecklingen och uppbyggandet av hotellet ner på minsta detalj. Det här är ett perfekt exempel på hur många av våra privata hotellägare och entreprenörer arbetar - något som vi brinner för och som gör oss till den unika hotellkedja som vi är", säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien.

TEN HOTELs vision är att etablera en ny hotellkedja med 10 hotell i närhet till storstad, infrastruktur samt kommunikation.

TEN HOTEL ingår i BWH Hotel Groups varumärkesgrupp BW Signature Collection.

För mer information, vänligen kontakta:

Stefan Wahlén, medgrundare
Ten Hotel
E-post stefan.wahlen@ten-hotel.com
Tel: +46 705 59 00 70

Johan Michelson, VD
BWH Hotel Group Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36