Gå direkt till innehåll
Nytt BEST WESTERN PLUS hotell i Norge

Pressmeddelande -

Nytt BEST WESTERN PLUS hotell i Norge

I förra veckan genomgick BW Raftevold's Hotel i Hornindal kontrollen som kvalificerar hotellet att bli det tredje BEST WESTERN PLUS® hotellet i Norge.

Det traditionsrika hotellet från 1867 i Hornindal har varit medlem i Best Western sedan starten 1987. 2012 övertog Jens Brokmann och Petra Wieth BW Raftevold's Hotel, och sedan dess har de gjort en omfattande uppgradering av alla gästrum samt de gemensamma utrymmena. Hotellet har under denna period tagit emot tre International Quality Awards inom Best Western, och har nu också kvalificerat sig till ett fjärde pris.

2011 lanserade Best Western sitt Descriptor program för att påvisa mångfalden bland hotellen i kedjan. Hotellen kategoriseras som BEST WESTERN®, BEST WESTERN PLUS® eller BEST WESTERN PREMIER®.

BEST WESTERN PLUS® hotell är 4 stjärniga hotell som erbjuder allt det ett Best Western hotell erbjuder och utöver det lägger hotellet mer vikt på design och möblering, högre grad av service när det gäller matutbud, bar och  tvätt- /kemtvättstjänster samt fler produkter i badrum och gästrum . Sedan lanseringen 2011 har många hotell anslutit sig till kedjan och denna kategori samtidigt som många Best Western-hotell har uppgraderat och konverterat till BEST WESTERN PLUS®. Det är i dag närmare 200 hotell i denna kategori i Europa, 13 av dem finns i Skandinavien.

"Vi är stolta medlemmar i världens största hotellkedja, något som ger oss internationell marknadsföring och igenkänning på marknaden, samt tillgång till lojalitetsprogrammet BW Rewards. Kedjan är dessutom en av Skandinaviens största efter sammanslagningen av Norge, Danmark och Sverige i fjol. Det är verkligen roligt att vi efter omfattande modernisering och höjning av standarden blir en del av BW PLUS, något som kommer göra vår satsning på kvalitet och upplevelser tydligare. Hotellet är det första i Sogn & Fjordane som har blivit officiellt klassificerat som 4 stjärnigt hotell tidigare i år," Säger Jens Brokmann, ägare av BW PLUS Raftevolds Hotel och BW Sauda Fjordhotell.

"Vi tycker att det är väldigt positivt att Jens Brokmann har velat konvertera hotellet i Hornindal till ett BEST WESTERN PLUS®-hotell,"  säger Hege Ramm, Country Manager Norway för Best Western Scandinavia. "Vi vill visa våra gäster att Best Western erbjuder flera spännande kategorier, och därmed är det viktigt att vi får flera BEST WESTERN PLUS®-hotell även i Norge."

Kontaktinformation:

Jens Brokmann, Direktör BW PLUS Raftevolds Hotel og BW Sauda Fjordhotell
Tel: +47 919 98 610
Email: jens@raftevold.no

Hege Ramm, Country Manager Norway, Best Western Scandinavia
Tel: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.no

Ämnen

Taggar


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36