Gå direkt till innehåll
Nytt danskt hotell i Best Westerns portfölj

Pressmeddelande -

Nytt danskt hotell i Best Westerns portfölj

Best Western Hotels & Resorts får sitt åttonde BW Premier Collection hotell i Skandinavien och sitt första i Danmark när hotell- och konferensanläggningen, Gl. Skovridergaard i Silkeborg väljer att ansluta sig.

BW Premier Collection är en global samling av utvalda hotell som ger sina gäster en extraordinär upplevelse. Det gemensamma för hotellen är att de marknadsförs under eget brand samtidigt som de får ta del av Best Westerns omfattande distribution och lojalitetsprogram.

Gl. Skovridergaard är en historisk jägmästargård, och tidigare kurort, belägen vid de vackra sjöarna i utkanten av Silkeborg. Anläggningen har under många år varit Jyske Banks privata mötes- och konferenscenter. Det senaste decenniet har konferenslokalerna byggts ut, rummen har renoverats och kvaliteten på anläggningen har höjts till toppnivå. I samband med detta har hotellet ökat fokus på affärsresenärer och turister. Best Western Hotels & Resorts har valts som partner för att stödja denna inriktning.

De vackra omgivningarna är en stor del av gästupplevelsen, tillsammans med komfort, elegant inredning, sällsynt konst och gastronomi. Både hotell och konferensanläggning är en av de bästa i området, vilket också framgår av de höga betyg hotellet får i sina gästenkäter.

- Vi är glada att få med Gl Skovridergaard i familjen. Det är ett kvalitetshotell på en viktig destination, där flera av våra konkurrenter också finns representerade med fina hotell", säger Sören Nyström, Country Manager för Best Western Hotels & Resorts i Danmark.

- Gl Skovridergaards hotelldirektör, Thomas Simonsen, ser också fram emot samarbetet: ”Vi har investerat tid och pengar för att bibehålla och vidareutveckla hotellets höga kvalitet. Nu är det dags att satsa på den danska, skandinaviska och globala distributionen”, säger han.

För ytterligare information kontakta:

Søren Nystrøm, Country Manager, Danmark
Best Western Hotels & Resorts Scandinavia
Telefon: +45 31 66 16 22
E-mail: soren.nystrom@bestwestern.dk

Thomas Simonsen, Hotelldirektör
Gl. Skovridergaard
Telefon: + 45 89 21 21 21
E-mail: ts@vejlsoehus.dk

Ämnen

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36