Gå direkt till innehåll
Nytt hotell i Ängelholm blir Best Western Plus

Pressmeddelande -

Nytt hotell i Ängelholm blir Best Western Plus

I början av 2018 öppnar ett nytt hotell i centrala Ängelholm. Med sina 112 moderna rum, restaurang, bar, konferensrum, gym och SPA blir detta ett välkommet tillskott i staden, som är i stort behov av fler hotellrum.

Bakom projektet står Backahill, en av de ledande aktörerna inom fastighetsbranschen i regionen. Operatör till det nya hotellet är Mattias Frisk och Pia Hansson, Riverside Hotel & Apartments. Hotellet har ännu inte fått sitt namn utan det kommer att utses genom en tävling där invånarna i Ängelholm engageras.

De inblandade i hotellprojektet har stora förväntningar på det nya hotellet och ser med spänning fram emot det färdiga resultatet.

-Det är otroligt roligt att kunna presentera en lokal operatör till detta, för Ängelholmarna så viktiga hotell, säger Svante Paulsson, strategiansvarig på Backahill. Mattias Frisk och Pia Hansson på Riverside brinner verkligen för att göra något bra på platsen. De har den lokala kännedomen och känslan för god service.

-De flesta som besöker Ängelholm och bor på hotell, både turister och affärsresenärer, vill ha rum inne i centrum. Det vet vi av erfarenhet från vår nuvarande verksamhet, säger Mattias Frisk, Riverside Hotel & Apartments. Best Western valde vi då vi ser fördelen med att kunna skapa ett personligt och unikt hotell utifrån den lokala marknaden i kombination med att få stöd av Best Western genom ett starkt varumärke, lojalitetsprogram, försäljning och marknadsföring säger Mattias Frisk och Pia Hansson.

-Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra gäster ett Best Western Plus i Ängelholm. Det nya hotellets unika koncept och höga kvalitet kommer förstärka vår position, säger Johan Michelson, Sverigechef och vice VD på Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.

Ämnen

Taggar

Regions


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material