Gå direkt till innehåll
Nytt livsstilshotell öppnar i Linköping

Pressmeddelande -

Nytt livsstilshotell öppnar i Linköping

The Box Hotel slår upp dörrarna i Linköping våren 2018. Hotellet kommer erbjuda 176 rum, konferens, bar, restaurang och SPA. Stort fokus har lagts på att utveckla ett unikt och nytänkande koncept som skiljer sig från existerande hotell i Linköping.

The Box Hotel byggs i anslutning till det expansiva området kring SAAB Arena med närhet till flygplats, resecentrum och city. Hotellet kommer att ansluta sig till Best Western Hotels & Resorts, världens största hotellkedja av privatägda och personliga hotell.

    - Det känns otroligt spännande och inspirerande att få vara med och utveckla ett hotell från grunden säger Bengt Pettersson, ägare till The Box Hotel. Vi har lagt mycket energi på att utveckla ett koncept som inte bara tilltalar hotellgästen utan lika mycket vänder sig till den lokala marknaden som söker en social mötesplats. Vi tror och hoppas att Linköpingsborna ska hitta hit för att mötas, äta och dricka eller besöka vårt SPA.

    - Vi är glada och stolta över att The Box Hotel blir en del av Best Western säger Sverigechefen Johan Michelson. Vår ambition är att erbjuda personliga och unika upplevelser och The Box Hotel symboliserar detta genom sitt nytänkande och intressanta koncept. Linköping är dessutom en destination som utvecklas väldigt positivt och det är därför extra glädjande att kunna erbjuda tre attraktiva hotell på marknaden.

För mer information kontakta:

Bengt Pettersson, Ägare
The Box Hotel
Tel. 070-522 58 58
E-post: bengt@hotellinkoping.se

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: 0735-14 39 01
E-post: johan.michelson@bestwestern.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige och Danmark på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 100 Best Western hotell i ett 100-tal länder.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36