Gå direkt till innehåll
Öjaby Herrgård, Växjö
Öjaby Herrgård, Växjö

Pressmeddelande -

Öjaby Herrgård i Växjö välkomnas till Best Western Hotels & Resorts

Det unika hotellet Öjaby Herrgård utanför Växjö blir en del av Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som får namnet Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård, är beläget i natursköna omgivningar i hjärtat av Småland.
Best Western Hotels & Resorts, som är Sveriges största hotellkedja sett till antal hotell, fortsätter välkomna nya medlemmar. Det senaste tillskottet är den pittoreska Smålandsherrgården Öjaby Herrgård. Herrgården är byggt på mitten av 1800-talet och är Växjös främsta destination för konferens och gäster som vill njuta av natur, avslappning och prisbelönad mat.
Växjö är en av Smålands största städer med en växande flygplats och nya flyglinjer under ombyggnad. Stadens puls och gröna omgivningar gör Växjö till ett alltmer populärt resmål.

- När vi går med i Best Western blir vi exponerade världen över, något som vi hoppas kommer locka fler besökare till oss på Öjaby Herrgård. Att möta gästens krav är jätteviktigt för oss, därför kommer vi göra en upprustning av inte bara hotellet utan även sättet vi jobbar på, säger Robert Kroon, VD på Öjaby Herrgård.

Best Western Hotels & Resorts består av flera underliggande varumärken, alla med sin specifika prägel. Sure Hotel är en märkning för utvalda hotell där service och komfort står i fokus.

- Vi är glada att kunna erbjuda våra gäster ett Sure Hotel i Växjö. Hotellet drivs av en driftig entreprenör som har skapat ett härligt hotell med ett utpräglat fokus på service, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

För mer information kontakta:

Robert Kroon, VD och ägare
Öjaby Herrgård
Telefon: 0763-39 92 15
E-post: robert@ojabyherrgard.se

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: 0735-14 39 01
E-post:johan.michelson@bestwestern.se

Om Öjaby Herrgård Öjaby Herrgård är strategiskt beläget en kvart från centrala Växjö och fem minuter ifrån Växjö flygplats. Herrgården är omgivet av vacker natur och har närhet till en rad olika aktiviteter. Förutom hotellverksamheten erbjuder Öjaby Herrgård fem konferenslokaler och en festvåning.

Ämnen

Taggar

Regions


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 140 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36