Gå direkt till innehåll
Hotellet som ligger nära E18 har 66 modernt inredda rum, varav flera har utsikt över Klarälven.
Hotellet som ligger nära E18 har 66 modernt inredda rum, varav flera har utsikt över Klarälven.

Pressmeddelande -

Pangstart för nyöppnade Aiden by Best Western Karlstad Arena

Måndag 22 april öppnade Aiden by Best Western Karlstad Arena dörrarna och det blev ingen mjukstart då hotellet var fullsatt redan första natten. Karlstad Arena är det nionde hotellet i Skandinavien att öppna under varumärket Aiden By Best Western och fler är på gång.

Hotellet som ligger nära E18 har 66 modernt inredda rum, varav flera har utsikt över Klarälven. Här finns dubbelrum, familjerum med våningssäng och sviter. Med Löfbergs Arena som närmaste granne, 200 meter till Färjestad travbana och bara ett stenkast från Solstadens sportcenter, är det optimalt för grupper som utövar eller gästen som är intresserad av sport. Men det finns även anledning för affärsresenärer att bo på hotellet som erbjuder ett antal konferensrum med möjligheter till skräddarsydd konferens som till exempel 7-rätters på The Chefs Table och hockeymatch ”inbakat” för att nämna något.

Hotellets direktör, Hanna Åkerstedt har jobbat inom besöksnäringen i hela sitt liv och alltid brunnit för gästupplevelsen och värdskapet:

”Jag driver även Best Western Hotel River C här i Karlstad. Under pandemin hade vi väldigt få gäster och var tvungna att skära ner på bemanningen och minimera den fysiska kontakten. Vi fick i stället sköta dialogen digitalt, vilket vi lyckades väldigt bra med, utan att kompromissa med gästnöjdheten. Det sådde fröet till det här hotellet och det är anledningen till att vi valde varumärket Aiden by Best Western, där den digitala gästresan är i fokus.”

Användarvänliga och högteknologiska lösningar som självincheckning är något som genomsyrar varumärkets koncept. I likhet med övriga Aiden hotell finns det självklart värdar på plats på hotellet för att se till att gästerna har det bra och får den hjälp de behöver.

Johan Michelson gläder sig över ett nytt hotell i Karlstad: ”Aiden by Best Western Karlstad Arena blir ett perfekt komplement till våra existerande hotell i staden. Hotellets läge precis intill arenan känns klockrent för Aiden-konceptet. Gästerna kommer också se kopplingen till sport och framför allt hockey på hotellets väggar. Vi hoppas såklart att hotellet ska nå samma framgångar som gänget som tränar här på arenan intill”, avslutar Johan.

För mer information, kontakta:

Johan Michelson, CEO, BWH Scandinavia
E-post: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Hanna Åkerstedt, Hotelldirektör
E-post hanna@riverc.se
Tel: +46 70 533 37 82

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 300 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36