Gå direkt till innehåll
Quality Hotel Örebro blir BEST WESTERN Eurostop Örebro

Pressmeddelande -

Quality Hotel Örebro blir BEST WESTERN Eurostop Örebro


Den 4 januari 2016 byter Quality Hotel Örebro ägare och börjar i samband med det förvandlingen till att bli BEST WESTERN Eurostop Örebro. Best Western Hotels & Resorts får i och med detta sitt andra hotell i Örebro.

Det 14 våningar höga hotellet är ett modernt affärs- och konferenshotell med närhet till Örebro Resecentrum, Örebro Airport, butiker och uteliv i centrum. Bland de 111 rummen finns ett antal familjerum vilket gör att hotellet också lämpar sig perfekt för familjer.

Nya ägare är familjen Mörkfors, som även driver BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotell i Karlstad. Familjen hoppas att den nya investeringen ska föra med sig en hel del synergieffekter i marknadsföring och försäljning av de båda hotellen.

I framtidsplanerna ligger bland annat att bygga ett hotellgym och även andra mindre ändringar kommer att genomföras för att både gäster och personal ska känna att det skett en förändring i och med ägarbytet.

-Det känns spännande och utmanande att branda om ”Örebros Turning Torso” från Choice till Best Western. Förutom den enorma logotypen som ska upp är det en del som behövs göras för att möta Best Westerns krav, även om hotellet redan nu är i gott skick, säger köparen Patrik Mörkfors. Att hotellet skulle ingå i Best Western var en självklarhet för oss. Efter att ha varit medlemmar i 10 år känner vi oss hemma i kedjan, vi vet vad vi får och vi kan produkten, fortsätter han.

-BEST WESTERN Eurostop Örebro blir, med både konferens och restaurang, ett utmärkt komplement till BEST WESTERN City Hotel, säger Johan Kukacka, CEO på Best Western Hotels & Resorts. Örebro är en expansiv stad och Sveriges sjätte största, det känns helt rätt att vi nu ökar vår närvaro där, fortsätter Johan.

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka CEO
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Telefon: +46 735 14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Patrik Mörkfors, blivande VD för
BEST WESTERN Eurostop Örebro
Telefon: +46 70 750 00 20
Email: patrik.morkfors@gustaffroding.se

Ämnen

Taggar

Regions


Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36