Gå direkt till innehåll
Sara Hallsund tillträder som Marknadschef för Best Western Hotels & Resorts den 19 mars
Sara Hallsund tillträder som Marknadschef för Best Western Hotels & Resorts den 19 mars

Pressmeddelande -

Sara Hallsund ny Marknadschef för Best Western Hotels & Resorts

Den 19 mars tillträder Sara Hallsund rollen som Marknadschef för Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien. Sara kommer fokusera på att flytta fram kedjans position digitalt samt att vidareutveckla kedjans satsning på det lokala entreprenörskapet och skapandet av personliga hotellupplevelser och mötesplatser. Sara kommer närmast från Telenor och Ving.

Nu står det klart att Sara Hallsund blir Marknadschef för Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien, världens största kedja av privatägda hotell.

Sara kommer bland annat att arbeta med att flytta fram Best Westerns position digitalt och med att tydliggöra Best Westerns unika satsning på privatägda hotell som erbjuder en personligt och lokalt präglad hotellupplevelse.

- Vi har en väldigt positiv utveckling med nya hotell och genomför stora satsningar inom en rad områden som vår digitala plattform, vårt varumärke och lojalitetsprogrammet. Det känns därför fantastiskt roligt att välkomna Sara som är helt rätt person för att leda dessa satsningar i framtiden , säger Johan Michelson, Sverigechef Best Western Hotels & Resorts.

- Jag ser fram emot att vara en del av världens största hotellfamilj. För mig handlar det om att fortsätta det som Best Western så framgångsrikt gör i dagsläget - att bygga kundrelationer i världsklass med en lokal twist. Vi kommer också att jobba med vårt digitala footprint med alla de spännande möjligheter som finns därute. Så håll ögon och öron öppna, säger Sara Hallsund

Sara tillträder sin roll på Best Western den 19 mars 2018. Sara kommer närmast från Telenor där hon jobbade som Head of Marketing Communication.

För mer information, vänligen kontakta

Sara Hallsund, Marknadschef
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: +46 733 780 136
E-post: sara.hallsund@bestwestern.se

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: + 46 735 143 901
E-post:johan.michelson@bestwestern.se

Ämnen

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 130 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 10 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36