Gå direkt till innehåll
I Plaza Rooftop Hotel sover gästerna med stjärnorna som utsikt.
I Plaza Rooftop Hotel sover gästerna med stjärnorna som utsikt.

Pressmeddelande -

Sov under stjärnorna i ny lyxig hotellupplevelse i Västerås!

Best Western Plus Hotel Plaza i Västerås expanderar och i ett spännande samarbete med ett av Sveriges största varumärken, den världsledande sängleverantören Hästens, öppnas ett nytt hotell med unikt läge och en roomservice-meny utöver det vanliga.

På en takterrass mitt i Västerås City, i en så kallad ”Glasdome”, öppnar nu Plaza Rooftop Hotel - en exklusiv och unik hotellupplevelse. Hotellet, som initialt kommer att bestå av ett rum, har tillhörande takterrass på över 500m2 och en roomservice-meny utöver det vanliga. På menyn kan gästerna välja bland Västeråsupplevelser som till exempel världens högsta bungyjump, luftballongflygning, RIB båtturer, privat ginprovning med det lokala destilleriet samt ett besök på Hästens drömfabrik i Köping.

”Att få öppna ett exklusivt och världsunikt hotell i Västerås har varit en barndomsdröm som nu går i uppfyllelse. Med Hotel Plazas team har vi skapat något som vi själva skulle vilja uppleva. Galet, roligt, udda men samtidigt bekvämt, lyxigt och spännande. Helt enkelt en hotellupplevelse som ingen annan”, säger Tobias Hultberg, VD Best Western Plus Hotel Plaza.

I Plaza Rooftop Hotel sover gästerna med stjärnorna som utsikt. Satsningen är en del av ett nytt spännande samarbete mellan Hotel Plaza och ett av Sveriges starkaste varumärken, den världskända sängleverantören Hästens med fabrik i grannkommunen Köping.

”Vi är entusiastiska över samarbetet med Hästens som precis som vi också är ett lokalt företag men med kunder över hela världen. Något vi delar med många framgångsrika företag i Västmanland”, fortsätter Tobias Hultberg, VD Hotel Plaza.

”Plaza Rooftop är en otroligt häftig satsning och vi är övertygade att den kommer att uppmärksammas som en het destination i sommar. Det här är en världsunik hotellupplevelse som givet kommer att locka både svenska och internationella gäster som söker något utöver det vanliga” säger Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien.

Plaza Rooftop Hotel kommer att vara öppet från slutet av juni till september. Priset för en övernattning är från 3 995: - och i paketet ingår förutom den unika övernattningen även en 3-rätters meny, välkomstdrink, entré till Hotel Plazas SPA och ett gympass på Skygym samt fri minibar.

För mer information besök www.plazavasteras.se/plazarooftophotel

För mer information, vänligen kontakta:

Tobias Hultberg, VD Hotel Plaza
E-post: tobias@plazavasteras.se
Tel: +46 70 370 12 06

Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotel Group

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat innehåll