Gå direkt till innehåll
Svensk Innebandy och Best Western Hotels i samarbete

Pressmeddelande -

Svensk Innebandy och Best Western Hotels i samarbete

Best Western Hotels ökar sin marknadspositionering mot sporten. Från 1 november 2012 är kedjan officiell leverantör till Svensk Innebandy.

 Svensk Innebandy är Sveriges största inomhusidrott med över 120 000 licensierade spelare. Största delen spelare är ungdomar och innebandyn är populär både bland tjejer och killar. Sporten har en bra spridning över hela riket då det finns innebandyklubbar i nästan alla av Sveriges 290 kommuner. Beräkningar säger att närmare en halv miljon svenskar regelbundet spelar innebandy i föreningar, genom Korpen, på skolor och arbetsplatser.

 - Det känns mycket spännande att kunna presentera Best Western som Officiell Leverantör säger David Andersson, partneransvarig på Svenska Innebandyförbundet. Best Western Hotels är en internationell kedja som har bra geografisk täckning både i Sverige och utomlands. Detta samarbete blir ytterligare en pusselbit i arbetet mot att förbättra Svenska Innebandyförbundets servicegrad gentemot våra föreningar och distrikt.

 - Vi är mycket glada att Svensk Innebandy valt oss som leverantör, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Innebandy är en sport med bra värderingar och många utövare på barn och ungdomssidan. I samarbetet stärker vi vår marknadsposition inom sportsegmentet.

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 83 hotell på 57 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material