Gå direkt till innehåll
Täby Park återvänder till Best Western Hotels

Pressmeddelande -

Täby Park återvänder till Best Western Hotels

Den 7 januari 2014 återvänder Täby Park Konferens & Hotell till Best Western Hotels och kedjan får därmed sitt 14:e hotell i Stockholm.

Täby Park är en stor konferens- och hotellanläggning i Täby, norr om Stockholm. Anläggningen har, förutom tolv konferensrum, även en mässhall, en hörsal för 344 personer samt åtta grupprum.

På hotellet finns 147 rum med hög komfort och bra arbetsmöjligheter. Det finns både bar, restaurang samt festvåning samt ett nytt gym.  

-  Vi lämnade kedjan för snart ett år sedan men vi har under året som gått kommit fram till att vi passar bäst i Best Western Hotels, säger Alain Peira, VD på BEST WESTERN Täby Park. Vi ser fram emot att hälsa både ”gamla” och nya gäster välkomna till oss.

-  Vi tycker det är väldigt roligt att BEST WESTERN Täby Park återvänder till kedjan, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Vi stärker vår position i Stockholm och det känns mycket bra att vi åter får en stor konferensanläggning även i norra Stockholm.

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se  

Alain Peira, VD  
BEST WESTERN Täby Park
Telefon: 0707-565 695  
Email: alain@tabypark.se

Ämnen

Taggar

Regioner


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 84 hotell på 59 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material