Gå direkt till innehåll
Tina Nordström och Best Western Hotels tar fram nytt frukostkoncept

Pressmeddelande -

Tina Nordström och Best Western Hotels tar fram nytt frukostkoncept

Best Western Hotels inleder ett samarbete med Tina Nordström och tar fram ett nytt frukostkoncept – Best Breakfast byTina.

- Detta är ett otroligt spännande projekt och koncept säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Vi vet från flertalet undersökningar att frukosten är bland det viktigaste för våra hotellgäster. Detta har vi tagit fasta på och vi har nu, tillsammans med Tina Nordström, utvecklat vårt nya frukostkoncept som vi kallar Best Breakfast by Tina. Vi har under det senaste året gjort en stor marknadsanalys vilken ligger till grund för denna satsning. Konceptet introduceras på sju testhotell under sommaren och ska därefter successivt rullas ut på resterande hotell.

Konceptet består dels i ett antal nya produkter från Tina "by Tina" samt mindre rätter baserade på recept från Tina "Tina Cooking". Vi gör också med Tinas hjälp en generell översyn av sortimentet för att genomgående höja kvaliteten på produkterna och jobba mer med närproducerat. Best Breakfast by Tina ska stå för hög kvalitet, vara sund, god och "lekfull". Best Breakfast by Tina sätter tydliga ramar för vår frukost men tillåter fortfarande hotellen att behålla den personliga touchen. Det är fantastiskt roligt att Tina vill samarbeta med oss, avslutar Johan Kukacka.

- Det ska bli jättekul att jobba med frukost som är ett nytt område för mig och jag har samlat på mig mycket erfarenhet av både bra och dåliga hotellfrukostar under alla mina resor. För mig handlar frukost inte bara om att äta sunt utan också om att få en upplevelse som ger en bra start på dagen, säger Tina Nordström.

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels
Email: johan.kukacka@bestwestern.se
Telefon: 0735-14 39 07

Eva Brunnberg, Konceptansvarig
Best Western Hotels
Email: eva.brunnberg@bestwestern.se
Telefon: 0735-14 39 00 
 


 


Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material