Gå direkt till innehåll
Med systrarna Ellen och Tea Pettersson som ansvariga har Hotel Ruth i Vasastan och Hotel Frantz vid Slussen, lyckats att sätta sig på hotellkartan som några av Stockholms bästa hotell.
Med systrarna Ellen och Tea Pettersson som ansvariga har Hotel Ruth i Vasastan och Hotel Frantz vid Slussen, lyckats att sätta sig på hotellkartan som några av Stockholms bästa hotell.

Pressmeddelande -

Två av Stockholms bästa boutiquehotell förlänger med BWH Hotels

Nu står det klart att populära boutiquehotellen Hotel Ruth och Hotel Frantz, vilka båda ägs av familjen Pettersson, förlänger sina avtal med BWH Hotels.

Med systrarna Ellen och Tea Pettersson som ansvariga har Hotel Ruth i Vasastan och Hotel Frantz vid Slussen, lyckats att sätta sig på hotellkartan som några av Stockholms bästa hotell. Båda hotellen ingår i WorldHotels Crafted Collection där de nu fortsatt kommer att vara medlemshotell.

”Det känns väldigt bra att vi fortsatt kommer att vara del av BWH. Vi har satsat så otroligt mycket på våra fina hotell och valet av rätt hotellpartner är såklart viktigt för oss. WorldHotels Crafted Collection går helt i linje med våra koncept, och vi ser fram emot kommande år tillsammans ”, säger Ellen Pettersson, VD Hotel Ruth.

Hotel Ruth slog upp dörrarna 2021 och erbjuder såväl hotellgäster som lokala bor Vasastans kanske enda riktiga boutique-hotel. Hotellet bjuder på influenser från omvärlden samtidigt som den lokala omgivningen och känslan av den klassiska stockholmsvåningen spelar in. Här samsas musik, konst och hotellgäster i en härligt designad miljö. Hotel Frantz, som öppnade 2020, är elegant och smakfullt med prestigelös lyx som genomsyrar hotellet. Hotellet har sedan start varit en populär mötesplats för såväl kända influencers som affärsresenärer. Gemensamt för båda hotellen är deras fantastiska frukostbuffé där gräddtårta och alkoholfritt bubbel är ett stående inslag.

WorldHotels Crafted Collection ingår i BWH Hotels och är en generation av lifestyle-hotell för gästen som älskar kreativitet och som söker upplevelser utöver det vanliga. Oavsett coolt, urbant, stiligt eller chict är den gemensamma nämnaren för Crafted Collection-hotellen att ett koncept, tema eller en historia ligger till grund för hotellets idé. Här möts man av genomtänkta inslag i både helhet och detalj, i form av bland annat vacker arkitektur, spännande modern design, historia och konst.

WorldHotels Crafted Collection – BWH Hotels

För mer information, vänligen kontakta:

Ellen Pettersson, VD Hotel Ruth Stockholm
E-post: ellen@hotelfrantz.se
Tel: +46 768 33 88 60

Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotel Group

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36