Gå direkt till innehåll
Tvedestrand Fjordhotell i Norge, ny medlem i Best Western Hotels & Resorts
Tvedestrand Fjordhotell i Norge, ny medlem i Best Western Hotels & Resorts

Pressmeddelande -

Tvedestrand Fjordhotell blir en del av Best Western Hotels & Resorts

Charmerande Tvedestrand Fjordhotell önskas välkommen som ny medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger mitt på bryggan i den pittoreska sørlandsbyn Tvedestrand, blir ett Sure Hotel Collection by Best Western. Detta är varumärket for personliga hotell med fokus på service och särprägel.

Tvedestrand Fjordhotell har 26 rymliga, komfortabla rum, den trevliga restaurangen Sjøstjernen, och på sommaren serveras grillbuffé på uteserveringen Ankerplassen och förfriskningar på flytbryggan Pir4. Hotellet erbjuder också lokaler för företagsarrangemang, bröllop och andra stora event. Sommarstaden Tvedestrand bjuder på en rad aktiviteter som golf, båtliv och kultur. Staden är känd som "Bokbyen" och i juli månad arrangeras Tvedestrand Båtregatta som är årets största händelse.

- Med Tvedestrand Fjordhotell introducerar vi Sure Hotel Collection i Norge, säger Hege Ramm, Country Manager Norway. "Hotellets egenart, charm och engagerade värdskap bidrar till att gästerna sent kommer glömma sin vistelse här. Det är precis den här typen av unika hotell med engagerade ägare vi vill lyfta fram."

- Det är väldigt viktigt för oss att behålla hotellets personlighet och samtidigt bli del av något större, säger Dorte Suurballe, ägare av Tvedestrand Fjordhotell. "Vi får ett nätverk med professionella medarbetare, distribution, lojalitetsprogram och säljaktiviteter med Best Western, vilket ger hotellet en helt annan marknadsföring."

För mer information kontakta:

Dorte Suurballe, Ägare
Tvedestrand Fjordhotell
Tel: +47 480 64 000
E-post: ds@tvedestrandfjordhotell.no

Hege Ramm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Tel: +47 920 23 490
E-post: hege.ramm@bestwestern.no

Ämnen

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 140 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36