Gå direkt till innehåll
Planeringen av de olika hotellevenemangen i samband med Stockholm International Film Festival är i full gång. Brand Manager Victor Apelgren driver projektet tillsammans med representanter från de aktuella hotellen.
Planeringen av de olika hotellevenemangen i samband med Stockholm International Film Festival är i full gång. Brand Manager Victor Apelgren driver projektet tillsammans med representanter från de aktuella hotellen.

Pressmeddelande -

WorldHotels Crafted i enastående samarbete med Stockholm International Film Festival

Filmens värld möter kulturella hotellupplevelser när årets upplaga av Stockholm International Film Festival, i samarbete med WorldHotels Crafted, går av stapeln.

I samarbete med Stockholm International Film Festival (SIFF) har WorldHotels Crafted äran att välkomna såväl hedersgäster som festivalbesökare till sina hotell. Med en rad spännande evenemang på agendan ser man det som ett perfekt tillfälle att föra samman kreativa talanger från filmvärlden med hotellens unika upplevelser.

Vi är otroligt stolta över det här spännande partnerskapet som ger oss möjligheten att välkomna regissörer, skådespelare och andra nyckelpersoner inom filmbranschen till våra fantastiska hotell. Såväl vi som SIFF (Stockholm International Film Festival) kände att detta samarbete var en match made in heaven, eftersom våra hotell representerar en kategori av boende som genomsyras av kultur och där våra unika utrymmen är de perfekta kulisserna för de spännande aktiviteter som äger rum under festivalen”, säger Victor Apelgren, Brand Manager WorldHotels Crafted Skandinavien.

En rad spännande evenemang kommer att äga rum på några av WorldHotels Crafteds olika hotell under festivalen. Hotel Kung Carl kommer att bjuda in till Industry cocktail som ger en möjlighet för branschfolk att nätverka och dela erfarenheter i en elegant miljö. Filmquizen, som äger rum både på Hotel Ruth och NOFO Hotel, kommer att testa filmkunskapen och skapa en festlig stämning.

Ett av de mest betydelsefulla evenemangen kommer att äga rum på Hotel Frantz där WorldHotels Crafted tillsammans med SIFF och Stockholms Kvinnohistoriska förening arrangerar en minnesvärd middag. Denna speciella middag kommer att hylla kvinnors enastående bidrag till den svenska filmindustrin genom att bjuda in spännande och intressanta kvinnor inom branschen för att avspegla den viktiga roll som kvinnor spelar i filmvärlden.

”Vårt mål med samarbetet är att skapa innehåll till festivalen som inte bara underhåller, utan också inspirerar och engagerar. Genom våra evenemang och olika inslag på hotellen kan vi ge våra gäster och besökare möjlighet att uppleva filmkonst på ett nytt och intimt sätt. Vi ser fram emot att välkomna våra gäster och att tillsammans skapa minnen som kommer att leva vidare långt efter att strålkastarna slocknat”, fortsätter Victor Apelgren.

WorldHotels Crafted är för gästen som älskar kreativitet och som söker upplevelser utöver det vanliga. Gemensamt för Crafted-hotellen är att ett koncept, tema eller en historia ligger till grund för hotellets idé. Här möts man av genomtänkta inslag i både helhet och detalj, i form av bland annat spännande design, konst, musik och gastronomi.

Stockholm International Film Festival äger rum 8–19 november. För mer info samt biljetter: Stockholms internationella filmfestival

För WorldHotels Crafted besök: https://bwhhotelgroup.se/worldhotels-crafted-collection

För mer information, vänligen kontakta:

Victor Apelgren, Brand Manager WorldHotels Crafted Skandinavien
E-post: victor.apelgren@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 760 061 857

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36