Gå direkt till innehåll
Gothia Towers är en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 kvm upplevelseyta, 1 200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger.
Gothia Towers är en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 kvm upplevelseyta, 1 200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger.

Pressmeddelande -

WorldHotels får förlängt avtal med Gothia Towers och Upper House

WorldHotels meddelar att Gothia Towers och Upper House i Göteborg, har beslutat att förlänga sitt avtal med hotellföretaget. Som en av Sveriges största aktörer inom besöksnäringen och medlemmar sedan en tid tillbaka, är det ett välkommet besked.

”Göteborg är en stark och viktig marknad för oss, och med Gothia Towers, som är Skandinaviens största hotell, kan vi erbjuda våra hotell-och konferensgäster ett fantastiskt bra utbud. Vi har redan ett par år bakom oss med ett bra samarbete, och ser nu fram emot att fortsätta i samma positiva och framgångsrika anda som tidigare ”, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotel Group, Skandinavien.

Gothia Towers är en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 kvm upplevelseyta, 1 200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger. Med sitt centrala läge i Göteborg ligger de mitt i händelsernas centrum med närhet till såväl Liseberg, Ullevi och Scandinavium som till Avenyns breda utbud av shopping och nöjesliv.

Upper House är Gothia Towers femstjärniga hotell, beläget högst upp i ett av tornen. Här erbjuds nordisk lyx med stilfulla rum och eleganta sviter. I hotellets fantastiska spa kan man njuta av bland annat bastubad, pooler, behandlingar och yoga samt ett gym med stadens bästa utsikt.

WorldHotels ingår i BWH Hotel Group.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD
BWH Hotel Group Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: 0735 14 39 01

För mer information om BWH Hotel Group, besök www.bwhhotelgroup.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36