Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Best Westerns lojalitetsprogram - BW Rewards rankas som topp tre av US News

Nyhet   •   Aug 06, 2015 14:15 CEST

Best Western Rewards rankas topp tre för tredje året i rad av US News & World Report

PHOENIX (4 augusti 2015) - Best Western International meddelade idag att Best Westerns lojalitetsprogram, Best Western Rewards® har erkänts som ett av tre bästa lojalitetsprogram för hotellkedjor av US News & World Report, där de listar de bästa bonusprogrammen 2015. http://travel.usnews.com/rankings/travel-rewards/hotel-rewards/best-western-rewards/

Det är tredje året i rad Best Western Rewards har fått en topplacering av US News.

US News väljer de bästa lojalitetsprogrammen med att väga fem olika komponenter - nätverkets storlek, hotellens mångfald, geografisk täckning, extra förmåner och nivån för att tjäna ihop till en gratis hotellnatt. Totalt 18 av de mest framstående lojalitetsprogrammen inom hotellbranschen har utvärderats.

"Vi är mycket glada över att Best Western Rewards har fått en topp tre placering av US News för tredje året i rad. Vi har gjort en resa för att lyssna ordentligt på våra gäster och har på så vis lyckats utforma ett lojalitetsprogram som verkligen uppfyller deras behov. ", säger Dorothy Dowling, Senior Vice President för marknadsföring och försäljning, Best Western International i Phoenix, USA.

”Best Western och vårt lojalitetsprogram har vunnit fler utmärkelser än någonsin tidigare, och det hade inte varit möjligt utan våra trogna gäster."

Best Westerns lojalitetsprogram, Best Western Rewards har dykt upp som ett prisbelönt kraftpaket bland lojalitetsprogram under de senaste åren. Förutom att erkännas av US News & World Report under de senaste tre åren, har JD Power Associates också rankad lojalitetsprogrammet som ett av de tre bästa globala hotellprogrammen. Best Western Rewards utsågs också till ”bubblare” i kategorin Program of the Year 2015 Freddie Awards. I mer än 25 år, har programmet varit ett av branschens mest generösa bonusprogram. Det har tröskelvärdena för lägsta inlösen, och är ett av få lojalitetsprogram som är verkligt globalt. Med mer än 4 000 hotell i fler än 100 länder, gör Best Western det enkelt för sina medlemmar att tjäna poäng som kan lösas in globalt som frinätter men även som vouchers på Best Western, on-line-shopping och presentkort på bensin, elektronik, flygresor, hyrbilar och mycket mer.  

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.