Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Ängelholmshotell välkomnas till Best Western Hotels & Resorts

Pressmeddelande   •   Mar 15, 2018 07:50 CET

Till vänster: Pia Hansson och Mattias Frisk, Best Western Plus HUS 57. Till höger: Best Western Hotell Erikslund

Storsatsningen Best Western Plus HUS 57 och populära Hotell Erikslund blir en del av Sveriges största hotellfamilj Best Western Hotels & Resorts. Med nytillskotten stärker hotellkedjan sin position i nordvästra Skåne.

Best Western Plus HUS 57 som slår upp portarna den 15 mars är ett toppmodernt designhotell med en uttalad ambition att bli Ängelholmsbornas självklara mötesplats. Hotellet lockar med stora sociala ytor med café, bar och restaurang. HUS 57 drivs av Pia Hansson och Mattias Frisk, som delar på VD-rollen. HUS 57 får märkningen Best Western Plus vilket kännetecknar hotell med god servicenivå och hög standard.

- Vi kände oss väldigt hemma i att Best Western tänkte likadant som oss kring hur HUS 57 ska fungera som lokal mötesplats. Vi vill finnas där för Ängelholmarna oavsett vad de vill göra – jobba, fika, äta eller ta ett glas. Vi har även planer på att arbeta med kultur och musik framöver, säger Mattias Frisk, Owner Operator på HUS 57.

Best Western Hotels & Resorts drivs av lokala entreprenörer och kärnan i hotellfamiljen är ett starkt lokalt engagemang på samtliga orter där hotellkedjan är verksam.

Det populära Hotell Erikslund i Ängelholm blir från och med den 15 mars Best Western Hotell Erikslund. Hotellet har ett brett utbud som vänder sig både till turister och ortsbefolkningen. Hotellet är sedan länge en populär konferensanläggning inte minst tack vare det unika läget mellan Ängelholm och Helsingborg. För att ytterligare stärka sin position gentemot lokalborna finns restauranger, spa och ett stort gym på 500 m2 att tillgå.

- Vi ser fram emot att stärka upp vår position i Ängelholm med två hotell som båda har tydlig lokal förankring och ett genuint intresse för Ängelholmarna. Genom att välkomna HUS 57 och Hotell Erikslund utökar vi vårt nätverk av unika hotellkoncept som utgör kärnan i Best Western Hotels & Resorts, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

För mer information kontakta:

Mattias Frisk, delägare och VD HUS 57
Telefon: +46 702 808 088
E-post: mattias.frisk@hus57.se

Tommy Johansson, delägare Hotell Erikslund
Telefon: + 46 705 862 118
E-post: tommy.johansson@hotellerikslund.se

Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 130 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 10 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.