Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Best Western Hotels blir porrfritt

Pressmeddelande   •   Dec 15, 2006 12:32 CET

Den 1 april 2007 blir alla Best Western hotell i Sverige porrfria. Best Western slipper därmed
porrdebatten och hoppas på fler nöjda gäster.

Som första hotellkedja i Sverige blir Best Western Hotels porrfria. Beslutet togs enhälligt och gemensamt i november på Best Westerns höststämma i Malmö.

För många Best Western hotell innebär beslutet inte någonting. Drygt hälften av Best Western hotellen har sedan tidigare plockat bort porrfilmerna.

-  Att vi valt att bli porrfria är en fråga om moral och etik säger Johan Kukacka, VD på Best Western
Hotels. Vi har många gäster som tycker att det är obehagligt att bo på hotell som har erotiska filmer i sitt filmutbud. Dessutom är det idag många företag och organisationer som kräver ’’porrfria hotell’’. Det är också många familjer med barn som bor på våra hotell och som naturligtvis tycker det är positivt att
slippa porren. Sannolikheten att fler gäster uppskattar initiativet är stor avslutar Johan Kukacka.


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 81 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.