Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts får nytt hotell i Linköping

Pressmeddelande   •   Aug 17, 2018 07:50 CEST

Bilden är från and Hotel i Stockholm, där hög designgrad, levande publika ytor och smarta rum har varit en stor framgångsfaktor.

I december 2019 öppnar ett nytt hotell i centrala Linköping liknande succéhotellet ”and hotel” i Stockholm, som genom sitt innovativa koncept med hög designgrad, levande publika ytor och smarta rum haft stor framgång sedan öppningen 2016.

Hotellet kommer att ha ett attraktivt läge vid Slottsparken i centrala Linköping. Precis som på systerhotellet and hotel i Stockholm läggs stor vikt på spännande design och publika utrymmen. Ambitionen är att skapa ett hotell som är inbjudande för både hotellgäster och Linköpingsbor som vill umgås, jobba, äta och dricka. Hotellet får 150 rum och planeras öppna i december 2019. Hotellet kommer bli en del av Best Western Hotels & Resorts.

- Vi är oerhört glada att kunna öppna nytt hotell i Linköping säger Lars-Jerker Molin, delägare och VD för Sleepingfox Hotel Group, som kommer äga och driva hotellet. Vi tror och hoppas att hotellkonceptet kommer bli lika väl mottaget i Linköping som det har blivit i Stockholm. Linköping är en väldigt intressant destination och genom vårt nya koncept kommer hotellutbudet få ytterligare en dimension framöver.

- Det känns väldigt bra att kunna erbjuda våra gäster ytterligare ett hotell i Linköping säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts. Vi vill erbjuda våra gäster ett brett utbud av hotell som alla präglas av att hotellen är privatägda och där ägarna sätter sin personliga prägel på boendet.

För ytterligare information kontakta:


Lars-Jerker Molin, VD
Sleepingfox Hotel Group
Tfn: 070-602 30 31
Epost: lars-jerker.molin@sleepingfox.se

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts
Tfn: 0735-14 39 01
Epost: johan.michelson@bestwestern.se

Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 200 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 150 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.