Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Ljungby blir ny Best Western-destination

Pressmeddelande   •   Nov 13, 2012 12:29 CET

Best Western Hotels utökar i Småland när Ljungby blir ny destination. BEST WESTERN Hotel Ljungby blir den 11 december kedjans 81:a hotell i Sverige.

Hotel Ljungby erbjuder 38 helt nyrenoverade hotellrum med plats för
85 personer. Under 2013 kommer hotellet att utökas med ytterligare 25 rum och får då totalt 63 rum. På hotellet finns även en restaurang som serverar frukost och lunch, då även med à la carte-meny.  Hotellet bygger även en ny konferensavdelning. För närvarande till två konferenslokaler för upp till 60 personer.

 Hotellets läge vid korsningen E4:an och 25:an strax söder om Ljungby gör det mycket lättillgängligt, främst för den bilburne gästen. I anslutning till hotellet finns även en välsorterad butik som erbjuder det mesta som bilisten behöver.

 - Vi ville gå in i en kedja som tillåter oss att behålla vår egen stil och personlighet och då var valet enkelt, säger Magnus Strömberg, ägare av BEST WESTERN Hotel Ljungby. Jag tycker det är en tjusning och styrka att kedjans gäster får ett så varierat boende när de bor på hotell och jag är säker på att vi kan komplettera övriga hotell med vår produkt.

 - Det är mycket positivt att vi utökar i Småland, sägerJohan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Nu finns vi representerade utmed stora delar av E4:an vilket ger våra gäster stor valmöjlighet.

 

Johan Kukacka, VD 
Best Western Hotels
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Magnus Strömberg
BEST WESTERN Hotel Ljungby
Telefon: 070-580 14 82
Email: magnus.stromberg@motelljungby.se
BEST WESTERN Hotel Ljungby
Ringvägen 1
341 42 Ljungby
Telefon: 0372-82 500


 

Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 83 hotell på 57 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.