Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Täby Park återvänder till Best Western Hotels

Pressmeddelande   •   Nov 20, 2013 11:08 CET

Den 7 januari 2014 återvänder Täby Park Konferens & Hotell till Best Western Hotels och kedjan får därmed sitt 14:e hotell i Stockholm.

Täby Park är en stor konferens- och hotellanläggning i Täby, norr om Stockholm. Anläggningen har, förutom tolv konferensrum, även en mässhall, en hörsal för 344 personer samt åtta grupprum.

På hotellet finns 147 rum med hög komfort och bra arbetsmöjligheter. Det finns både bar, restaurang samt festvåning samt ett nytt gym.  

-  Vi lämnade kedjan för snart ett år sedan men vi har under året som gått kommit fram till att vi passar bäst i Best Western Hotels, säger Alain Peira, VD på BEST WESTERN Täby Park. Vi ser fram emot att hälsa både ”gamla” och nya gäster välkomna till oss.

-  Vi tycker det är väldigt roligt att BEST WESTERN Täby Park återvänder till kedjan, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Vi stärker vår position i Stockholm och det känns mycket bra att vi åter får en stor konferensanläggning även i norra Stockholm.

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se  

Alain Peira, VD  
BEST WESTERN Täby Park
Telefon: 0707-565 695  
Email: alain@tabypark.se

Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 84 hotell på 59 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.