Gå direkt till innehåll
Jonatan Erlandsson, Julius Nordvinter & Victor Apelgren i Julius målarstudio
Jonatan Erlandsson, Julius Nordvinter & Victor Apelgren i Julius målarstudio

Nyhet -

WorldHotels Crafted och Julius Nordvinter går in i nytt samarbete under initiativet Cultural Collabs

WorldHotels Crafted är stolta över att meddela sitt första samarbete inom Worldhotels Cultural Collabs, där de teamar upp med den självlärda konstnären Julius Nordvinter. Målet med detta partnerskap är att låta Julius Nordvinter inspireras av WorldHotels Crafteds fantastiska hotellmiljöer och låta den inspirationen sätta sitt avtryck på hans verk.

Julius Nordvinter är känd för sina fängslande konstverk som ger en unik inblick i världen av inre konflikter och känslor. Genom sin konst tar han oss med på en resa genom mänsklighetens djupaste tankar och känslomässiga upplevelser.

Detta samarbete kommer att vara till nytta för båda parter på lång sikt. För WorldHotels Crafted ger detta en fantastisk möjlighet att sammanföra konst och hotellen och skapa något helt unikt för sina gäster. Genom att låta Julius Nordvinter inspireras av hotellmiljöerna kommer gästerna att uppleva en ännu mer berikande och kreativ vistelse.

Julius Nordvinter är väldigt entusiastisk över samarbetet: "Jag är otroligt tacksam över möjligheten att få samarbeta med WorldHotels Crafted och använda deras vackra hotell som en källa till inspiration för min konst. Jag ser fram emot att utforska mitt skapande och detta ger mig en ny chans att göra det" Säger Julius.

Jonatan Erlandsson, galleristen bakom MANKOVSKY GALLERY, uttrycker sin entusiasm över detta partnerskap: "Samarbetet mellan WorldHotels Crafted och Julius Nordvinter är en perfekt kombination av konst och hotell. Det skapar en ny plattform för Julius och jag tycker det är spännande att hitta nya vägar för kreatörer att synas med sina verk." Säger Jonatan

Det första samarbetet inom Cultural Collabs mellan WorldHotels Crafted och Julius Nordvinter kommer utan tvekan att bli något nytt. Det konstnärliga uttrycket är vågat och djärvt och kommer tilltala en ny målgrupp.

I samarbetet ska Julius verk inte bara pryda väggar utan också ta över hotellrum genom flera installationer. På hotellen kommer man också kunna köpa olika hotellnära produkter skapade av Julius digitaliserade verk.

För mer information, vänligen kontakta:

Victor Apelgren, Brand Manager WorldHotels Crafted Skandinavien
E-post: victor.apelgren@bwhhotelgroup.se

Tel: +46 760 061 857

Författaren genererade texten delvis med AI och har reviderat och redigerat innehållet.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat innehåll