Gå direkt till innehåll
WorldHotels   Crafted presenterar Cultural Collabs, ett samarbetsinitiativ där kreatörer checkar in.

Pressmeddelande -

WorldHotels Crafted presenterar Cultural Collabs, ett samarbetsinitiativ där kreatörer checkar in.

Samarbetet syftar till att lyfta nya kreatörer och det kreativa uttryck som WorldHotels Crafteds varumärke bygger på. Varje år kommer nya talanger inom olika genrer att väljas, vilket även kommer att ge avtryck ute på hotellen och på så vis berika gästupplevelsen.

Cultural Collabs skapar en innovativ plattform där WorldHotels Crafted och en mångfald av nya skandinaviska kreatörer smälter samman för att ge gästerna en unik och inspirerande hotellupplevelse. Genom löpande samarbeten och kreativa aktiveringar på hotellen blir detta initiativ levande och engagerande för både hotellen och gästerna.

WorldHotels Crafted strävar efter att ständigt förnya och förbättra gästupplevelsen, och Cultural Collabs är ett exempel på detta engagemang. Här är några av de nya inslagen i detta nyskapande initiativ:

Mångfald av kreatörer: Cultural Collabs kommer att samarbeta med olika typer av kreatörer inom konst, design, musik, gastronomi och andra konstnärliga områden. Målet är att integrera WorldHotels Crafteds mångsidiga hotell med konstnärliga uttryck.

Löpande samarbeten: Ambitionen är att Cultural Collabs ska presentera nya samarbeten varje år, vilket ger en kontinuerlig ström av nya och spännande kreativa projekt på WorldHotels Crafteds hotell.

Collabs på hotellen: Varje samarbete kommer att innehålla aktiveringar på hotellen, inklusive vernissager, konstinstallationer, "take overs" i hotellrummen och kulinariska inslag i restaurangen. Detta skapar en levande och dynamisk atmosfär där gästerna kan uppleva konsten på ett direkt och engagerande sätt.

”Cultural Collabs är inte bara en engångsföreteelse; det är en levande och ständigt föränderlig plattform för kreativitet. Genom att integrera olika kreatörer och genomföra aktiveringar på våra hotell strävar vi efter att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för våra gäster.” Säger Victor Apelgren, Brand Manager, WorldHotels Crafted.

Första samarbetet lanseras i början av december där en spännande ny konstnär kommer att presenteras.

För mer information, vänligen kontakta:

Victor Apelgren, Brand Manager WorldHotels Crafted Skandinavien
E-post: victor.apelgren@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 760 061 857

WorldHotels Crafted är en samling oberoende hotell som erbjuder unika upplevelser för resenärer som söker exklusivt boende och personlig service.

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat innehåll