Gå direkt till innehåll
BWH Hotel Group fortsätter expandera i Norge. De nya medlemmarna är Voksenåsen Hotell (på bilden), Saga Hotel Oslo och flygplatshotellen Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport och Best Western Plus Oslo Airport.
BWH Hotel Group fortsätter expandera i Norge. De nya medlemmarna är Voksenåsen Hotell (på bilden), Saga Hotel Oslo och flygplatshotellen Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport och Best Western Plus Oslo Airport.

Pressmeddelande -

BWH Hotel Group fortsätter expandera i Norge

Efter sommarens tillskott med fem nya hotell i Bergen genom samarbetet med de Bergenske, fortsätter BWH Hotel Group att växa i Norge. Ytterligare fyra hotell ansluter sig nu till kedjan som anses vara ett alltmer attraktivt alternativ för fristående hotellentreprenörer.

De nya medlemmarna är Voksenåsen Hotell i Oslo ovanför Holmenkollen, Saga Hotel Oslo, ett designhotell i Oslo Centrum och flygplatshotellen Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport och Best Western Plus Oslo Airport.

- Vi har trots den rådande krisen en mycket positiv utveckling i Norge just nu, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotel Group i Skandinavien. Många hotellägare har det självklart tufft just nu och ser över hur man bäst kan rusta sig för framtiden. Kombinationen av att tillhöra en stark hotellkedja som skapar intäkter och minskar kostnaderna samtidigt som man behåller sin självständighet och individuella prägel är något många hotellägare upplever som väldigt tilltalande. Vår vision är att bidra till ett levande hotellandskap i en värld där allting blir mer och mer standardiserat och vår målsättning är att bli den ledande kedjan av privatägda och fristående hotell i Norge.

- För oss var BWH Hotel Group ett självklart val, säger Matthias Tanski, Ägare och VD för CiC Hospitality. Vi har hotell med i kedjan sedan tidigare och upplever att det är en professionell organisation som hjälper oss att utveckla vår hotellaffär vidare och förstår våra utmaningar. Det finns också en styrka med en global hotellkedja.

- Det känns roligt och spännande att bli en del av en stor internationell hotellkedja. Vi hoppas att många nya gäster nu ska hitta till vårt fina hotell och vi har stor tillförsikt till att bland annat lojalitetsprogrammet Best Western Rewards ska bidra till detta säger Maria af Klinteberg Herresthal, VD för Voksenåsen.


  Lite mer om hotellen

  Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection ligger på Frogner, precis bakom det kungliga slottet. Designhotellet är renoverat och moderniserat av Delotis Design, men har behållit sitt vackra utseende och traditionella arkitektur från 1890-talet. 

  Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection ligger omgiven av natur ovanför Holmenkollen med bedårande utsikt över Oslo. Hotellet är en funkispärla med en unik historia som Norges nationalgåva till Sverige och en mycket uppskattad plats för möten och events. 

  Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport, ett helt nybyggt hotell som öppnar i maj 2021 och har ett perfekt läge vid flygplatsen. 

  Best Western Plus Oslo Airport är nyrenoverat och ligger vid Gardermoens flygplats Här kan konferensgäster både sova och äta bra medan de använder något av hotellets mötesrum. 

  För mer information kontakta:

  Johan Michelson, VD
  BWH Hotel Group Skandinavien
  Tfn: 0735-14 39 01
  Epost: johan.michelson@bwhhotelgroup.se

  Information om Voksenåsen Hotell:

  Maria af Klinteberg Herresthal, VD
  Voksenåsen
  Tfn: +47 900 10 546
  Epost: maria@voksenaasen.no

  Information om Saga Hotel Oslo, Trondheim Airport eller Oslo Airport:

  Matthias Tanski, VD/Ägare
  CIC Hospitality
  Tfn: +47 982 22 530
  Epost: matthias@cichospitality.com

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Taggar


  BWH Hotel Group

  BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

  .

  Presskontakt

  Johan Michelson

  Johan Michelson

  Presskontakt VD 0735-14 39 01
  Sara Hallsund

  Sara Hallsund

  Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

  Relaterat material

  Relaterade nyheter