Gå direkt till innehåll
Ett av hotellen som ansluts till BWH Hotel Group är Bergen Børs Hotel
Ett av hotellen som ansluts till BWH Hotel Group är Bergen Børs Hotel

Pressmeddelande -

BWH Hotel Group växer kraftigt i Norge

De Bergenske som driver ett antal av Bergens mest anrika hotell inleder ett samarbete med BWH Hotel Group. De Bergenske välkomnade sina första gäster för över 100 år sedan och har sedan dess levererat goda upplevelser för såväl tillresande som lokalbefolkningen.

Hotellen som alla är personliga och unika i sin karaktär kommer att marknadsföras som WorldHotels Elite Collection, WorldHotels Crafted Collection, BW Premier Collection och BW Signature Collection.

- Vi ser mycket fram emot att samarbeta med BWH Hotel Group. Att kunna fortsätta utveckla våra individuelle hotell och erbjuda gästerna en unik upplevelse men samtidigt få styrkan ett större nätverk av hotell kan erbjuda passar oss väldigt väl säger Kjetil Smørås, ägare till De Bergenske.

- För oss är De Bergenske en drömpartner säger Johan Kukacka, VD för BWH Hotel Group i Skandinavien. Vår ambition är att erbjuda ett alternativ till de stora standardiserade hotellkedjorna och tillsammans med De Bergenske tar vi ett första steg för att stärka vår position i Norge.

Hotellen som ansluts till BWH Hotel Group är Bergen Børs Hotel, Zander K Hotel, Hotell Hordaheimen, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus och Augustin Hotel.

För mer information kontakta:

Johan Kukacka, VD
BWH Hotel Group
Tfn: 0735-14 39 00
Epost: johan.kukacka@bwhhotelgroup.se

Kjetil Smørås, Ägare
De Bergenske
Tfn: 0047 90656005
Epost: kjetil.smoras@debergenske.no

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat innehåll