Gå direkt till innehåll

Regioner: Gävleborg

Ett 70-tal av Best Western Hotels & Resorts hotell i Sverige är hundvänliga.

Best Western Hotels & Resorts satsar på en hundvänlig sommar

Snart är det dags att planera semestern och för många faller nog valet på att utforska sommarsverige och en hemester. För att kunna erbjuda även de fyrbenta vännerna en härlig ledighet, lägger Best Western Hotels & Resorts lite extra fokus på sina hundvänliga hotell.

Hotel Frantz ägs och drivs av familjen Pettersson, en äkta hotellfamilj från Vadstena, som drivit hotell i över 30 år.

Best Western Hotels & Resorts utökas med boutiquehotell i Stockholm

Ett stenkast från Slussen, beläget på Peter Myndes Backe, öppnar nu det senaste tillskottet i BW Premier Collection. Hotel Frantz är ett familjeägt boutiquehotell med 48 unika rum, där originaldetaljer har bevarats, samtidigt som influenser från såväl omvärlden som den lokala omgivningen, har hämtats i visionen om att skapa en skräddarsydd hotellupplevelse.

Johan Michelson, Sverigechef Best Western Hotels & Resorts

Här är de tio orter där hotellbeläggningen ökat mest i sommar

Semester i Sverige är hett. Med 11,5 miljoner gästnätter noterar den svenska besöksnäringen en stark utveckling under sommarmånaderna, en ökning med 7 procent jämfört med samma period 2018. Allra bäst tillväxt har mindre orter utanför storstadsregionerna, där Borlänge toppar listan med en ökning av beläggningen med hela 23%. Det visar de senaste beläggningssiffrorna från Benchmark Alliance.