Gå direkt till innehåll

Regioner: Göteborg

Hotell Heden i Göteborg blir del av BWH Hotels

Hotell Heden i Göteborg blir del av BWH Hotels

Hotell Heden blir i december nytt medlemshotell hos BWH Hotels och då under varumärket BW Signature Collection. Med sitt strategiska läge i centrala Göteborg, hotellets familjära service och härliga atmosfär, är det ett uppskattat tillskott för hotellgruppen.

Gothia Towers är en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 kvm upplevelseyta, 1 200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger.

WorldHotels får förlängt avtal med Gothia Towers och Upper House

WorldHotels meddelar att Gothia Towers och Upper House i Göteborg, har beslutat att förlänga sitt avtal med hotellföretaget. Som en av Sveriges största aktörer inom besöksnäringen och medlemmar sedan en tid tillbaka, är det ett välkommet besked.

Hotel Frantz ägs och drivs av familjen Pettersson, en äkta hotellfamilj från Vadstena, som drivit hotell i över 30 år.

Best Western Hotels & Resorts utökas med boutiquehotell i Stockholm

Ett stenkast från Slussen, beläget på Peter Myndes Backe, öppnar nu det senaste tillskottet i BW Premier Collection. Hotel Frantz är ett familjeägt boutiquehotell med 48 unika rum, där originaldetaljer har bevarats, samtidigt som influenser från såväl omvärlden som den lokala omgivningen, har hämtats i visionen om att skapa en skräddarsydd hotellupplevelse.

Best Western Plus Hotel Ilulissat blir centralt beläget i Ilulissat

Best Western Hotels & Resorts blir första hotellkedjan på Grönland

I maj 2021 öppnar Best Western Plus Hotel Ilulissat. Hotellet som har utsikt över Kirkebugten och isfjorden byggs och drivs av en lokal investorgrupp bestående av bröderna Tommy og Frank Bagger samt Jens Kristian Friis-Salling och blir en del av Best Western Hotels & Resorts.

Åby Arena

HKC Hotels väljer Best Western för sin storsatsning i Göteborg

Våren 2019 öppnar HKC Hotels sitt nya flaggskeppshotell i Åby Arena där även Åbytravet och den nya Åbymässan kommer att ingå. Nu står det klart att hotellet ansluts till Best Western Hotels & Resorts, världens största hotellkedja av privatägda hotell.

Hotel Villan i Göteborg blir BW Premier Collection

Den 1 juni ansluter sig Hotel Villan till Best Western Hotels & Resorts mest exklusiva varumärke - BW Premier Collection. I och med det får kedjan sitt åttonde BW Premier Collection hotell i Skandinavien.